Om Nepab

För många energikrävande verksamheter är kostnaden för att tillgodose behoven något som syns direkt i resultaträkningen. Det finns ofta pengar att spara när det gäller upphandling, drift och underhåll. Driftsäkra elleveranser är dessutom en affärskritisk fråga. Det är aldrig bra att stå stilla.

Även privatpersoner kan uppleva elräkningen som en tråkig historia.
Bara en sådan sak som att välja rätt leverantör och hålla koll på när det är dags att binda priset kan spara en hel del. Men hur gör man då?

Vi på Nepab har erfarenheten och kunskapen som hjälper er att sänka energiförbrukningen och att spara pengar. Din elräkning visar vem du är och många gånger räcker det med en titt på den för att se möjliga tgärder som snabbt sänker förbrukningen.

Våra värdeord är engagemang, samarbete och ansvar

  • Engagemang i din anläggning med vår erfarenhet
  • Samarbete kring de bästa åtgärderna i din anläggning
  • Ansvar för det vi rekommenderar och utför

Våra kunder

Vi arbetar med alla, det kan vara allt från stora industriföretag till kontor och bostadsrätts-föreningar eller kommuner. Vi har också hjälpt många privat- personer att få ner energikostnaderna. När det gäller en vanlig privatbostad går det ofta snabbt att hitta enkla åtgärder som sänker förbrukningen. Detta gäller även för en mer komplex produktionsanläggning eller ett fastighetsbestånd.

 

Partners & Referenser →

Vi arbetar bland
annat med:

  • Energioptimering
  • Högspänningsstationer
  • Drift & underhållsfrågor