NEPAB blir en del av MPEL Konsult AB

För 11 år sedan i april startade jag NEPAB

det är nu dags att föra denna framgångssaga vidare.

Jag har haft en fantastisk tid tillsammans med mina kunder, kolleger och samarbetspartners och haft den bästa tiden i min yrkeskarriär alla kategorier.

Det är alltid enkelt att starta upp ett projekt, men desto svårare att avsluta det 😊

I samband med årsskiftet 2021–2022 kommer min verksamhet att tas över av MPEL Konsult AB som jag varmt rekommenderar till mina kunder och samarbetsparter.

Magnus Persson med bredd och stor erfarenhet i energibranschen har på ett framgångsrikt sätt gjort ett liknande karriärsteg som jag själv.

Kjell Nilsson, NEP AB

Varmt välkomna till MPEL Konsult AB

Under 2020 och 2021 har jag haft ett mycket bra samarbete med Kjell och NEP AB, där vi kunnat hjälpa och komplettera varandra i flera uppdrag på ett bra sätt. Detta samarbete har utvecklats med tiden.

För tre år sedan startade jag företaget MPEL Konsult AB och dessförinnan har jag varit aktiv i konsultbranschen i över 20 år med fokus på industriell el och elsäkerhet. Läs gärna mer på www.mpelkonsult.se

Jag är nu väldigt glad över att fått möjligheten till en ny typ av samarbete när Kjell valt att dra sig tillbaka.

Det innebär att MPEL Konsult erbjuder nya uppdrag och avtal med motsvarande förutsättningar som gällt med NEP AB från och med 2022-01-01. Dessa ersätter befintliga avtal med Nep AB, som avslutas 2021-12-31. Under första halvåret 2022 kommer Kjell att finnas tillgänglig i uppdragen, vilket känns tryggt då Kjell besitter en enorm kunskap och erfarenhet.

Vi återkommer under december/januari med detaljer, men tveka inte att höra av er med frågor och funderingar redan nu. Jag ser fram emot att träffa er och hoppas på många spännande utmaningar tillsammans!

Magnus Persson, MPEL Konsult AB

MPEL Konsult AB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *